abonneren

DTM Race Driver: Create & Race voor Nintendo DS

Codemasters heeft details over de auto's en officiƫle circuits in DTM Race Driver: Create & Race vrijgegeven. Create & Race is ontwikkeld voor de Nintendo DS en maakt zowel gebruik van de stylus als de Nintendo wifi-verbinding.Een van de features is de Track Editor, waarmee spelers met de stylus elementen voor een parkoers kunnen selecteren en plaatsen. Denk hierbij aan haarspeldbochten, lange rechte stukken en chicanes.

Elk van de meer dan 20 voertuigen krijgt zijn eigen unieke gevoel mee waardoor spelers de mogelijkheid hebben zichzelf voorbij de concurrentie te rammen met de sterke, maar zware STRANA Supertrucks, of juist langszij te schieten met de kleinere, maar veel snellere Honda NSX.

DTM Race Driver: Create & Race geeft spelers bovendien de keuze uit meer dan 300 officiële circuits. Spelers kunnen door de chicanes van Bathurst bulderen in een Ford Falcon BA V8 of al slipstreamend over het rechte stuk van Silverstone te denderen in een Nissan 350 Z.

Aankomende baanontwerpers of ambitieuze racecoureurs kunnen het eerste video-overzicht bekijken op www.codemasters.nl/createandrace (bij Downloads). DTM Race Driver: Create & Race wordt in de loop van deze zomer verwacht, exclusief voor de Nintendo DS. Op de site staat ook een volledige lijst met auto’s en circuits.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie