abonneren

Drie nieuwe Satellite-notebooks van Toshiba

Toshiba komt met drie nieuwe Satellite notebooks. Met dit nieuwe trio bedient Toshiba een breed publiek. Van een uitgebreid multimediasysteem tot een voordelig draagbaar systeem. Op een persconferentie inBarcelona toontToshiba op dit moment zijnnieuwste producten. Hier het actuele Toshiba notebooknieuws.

Met de introductie van de in sjiek zwart uitgevoerde Satellite L650 en L670 komt Toshiba tegemoet aan de groeiende vraag naar allround laptops met de laatste multimediasnufjes voor onderweg. De 15,6-inch L650 koppelt optimale mobiliteit aan optimale prestaties. De L670 is met zijn 17,3-inch beeldscherm een complete desktopvervanger die een hoge productiviteit garandeert. Een rewritable Blu-ray-brander/speler geeft niet alleen high-definition content weer, maar beschrijft en herschrijft ook content op een dual-layer optische schijf (tot 50 GB).

De gunstig geprijsde Satellite C650 is dé laptop voor consumenten die een draagbare oplossing zoeken voor e-mailen, internetten, eenvoudige kantoorwerkzaamheden en basic multimedia-entertainment, maar slechts een beperkt budget tot hun beschikking hebben. Het 15,6-inch beeldscherm met LED-backlightverlichting leent zich prima voor het bekijken van breedbeeld-dvd's, foto's en video's. Het platte toetsenbord met tiencijferig numeriek keypad en het Touch Pad met Gesture Control staan borg voor veel gebruiksgemak. Daarbij kan hij tegen een stootje. Intensief gebruik laat weinig sporen na. De behuizing is namelijk krasbestendig en ongevoelig voor vingerafdrukken.

De nieuwe Satellites zijn naar verwachting eind mei leverbaar en hebben een adviesprijs vanaf €499 (L650), €549 (L670) en €449 (C650).

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: