abonneren

Drie maal HTC: Desire, HD Mini en Legend

HTC pakt flink uit op het Mobile World Congres met de officiƫle aankondiging van drie nieuwe smartphones. De Desire, en Legend met Android 2.1 en de HD Mini met Windows MobileNieuw op alle drie is de verbeterde versie van HTC sense, de eigen aanraakschermbediening.
De Legend heeft naast de nieuwste versie 2.1 van Android een 3,2 inch amoled display, een optische trackball en een vijf megapixel camera. De Legend zal spoedig in Europa uitkomen.

De meest indrukwekkend van het drietal is de Desire. Lijkt op de Nexus One maar dan ook met het HTC sense gebruikersinterface. Hier een 3,7-inch amoled display, ook een 5 megapixel camera en een snelle 1 GHz Snapdragon processor. De Desire wordt in het tweede kwartaal in Europa verwacht.

De HD Mini is een verkleinde uitvoering van de HD2. Met een 3,2-inch multitouch scherm, 5 megapixel camera en een 600 MHz processor. Op de HD Mini draait het Windows Mobile 6.5. Ook deze telefoon komet in het tweede kwartaal van 2010.

Direct na de aankondiging van Microsofts Windows Phone 7 besturingssysteem, was HTC er als de kippen bij te vertellen dat ze met een hele serie Windows Phone 7 toestellen zullen komen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie