abonneren

Draw it Easy

Met Draw It Easy kan je makkelijk tekenen op de iPad. De applicatie heeft veel mogelijkheden en is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Draw It Easy is zeer simpel te gebruiken. Eerst kies je één van de 36 objecten uit om te tekenen. Vervolgens kan je die gaan namaken met aan de hand van de instructies. De instructies zijn alleen visueel, dus de applicatie is ook erg geschikt voor kinderen. Je kan kiezen uit verschillende potloden, stiften en kwasten. De applicatie selecteert automatisch het gereedschap dat je nodig hebt voor de volgende stap, maar je kan dit makkelijk veranderen in de toolbar bovenaan je scherm. Ook kan je makkelijk je laatst gezette lijn ongedaan maken. Heb de lijnen eenmaal goed staan, dan kan het inkleuren beginnen met verschillende kleuren verf. Is je tekening klaar, dan kan je die nog verder personaliseren en delen via email of opslaan in de foto applicatie.

Draw It Easy is een leuke kleine applicatie, met aantrekkelijke graphics. Wij waren er verbaasd over hoe makkelijk het is om te tekenen en konden de iPad maar moeilijk wegleggen na onze eerste creatie. Een buitengewoon geslaagde applicatie en erg geschikt om bijvoorbeeld een leuke digitale kaart voor iemand te maken.

Beoordeling: ★★★★½

Draw It Easy (iPad): € 1,59 (v1.1, 22.2 MB)

Voor meer apps kijk je op www.iphonemore.nl.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Laatste reactie