abonneren

Draadloos muziek downloaden op nieuwe Zune-spelers

Vanaf volgende week kunnen eigenaren van een Zune draadloos muzieknummers downloaden naar hun mediaspeler. Tevens kunnen muzieknummers die te horen zijn via de ingebouwde FM-radio direct ge-‘tagged' en gekocht worden.Microsoft introduceert op 16 september een groot aantal nieuwe functies voor zijn Zune-mediaspeler. De Zune is Microsofts antwoord op Apple's razendpopulaire iPod. Microsoft brengt volgende week ook een aantal nieuwe Zune-modellen uit die een grotere opslagcapaciteit hebben.
De nieuwe Zunes hebben een opslagcapaciteit van respectievelijk 16GB en 120GB en komen in nieuwe kleurcombinaties, waaronder blauw/zilver en zwart/zwart.

Met de nieuwe functie 'Buy from FM' kunnen Zune-gebruikers nummers die ze op de ingebouwde radio horen direct kopen via de Zune Marketplace en daarna draadloos via WiFi downloaden. Indien er geen WiFi-netwerk voorhanden is, wordt het muzieknummer in een wachtrij geplaatst en gedownload zo gauw de Zune een WiFi-verbinding heeft of aangesloten wordt op een computer met internetverbinding.

De 16GB Zune kost in de VS $199 en de 120GB-versie kost $249,99.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: