abonneren

Downloaders kopen 33% meer films dan niet-downloaders

Downloaden is goed voor de economie - dat maakten vorige week TNO, SEO Economisch Onderzoek en IvIR bekend. Altijd leuk om te zien wat downloaden dan precies doet. Wat blijkt: downloaders zijn vaker kopers dan niet-downloaders!Zowel downloaders als niet-downloaders hebben de afgelopen 12 maanden niet vaker muziekcd's of films gekocht. Wel kochten dowbloaders vaker games dan niet-downloaders (61% vs. 57%). Opvallend is verder dat de groep downloaders gemiddeld 12 films heeft gekocht in het afgelopen jaar, terwijl de niet-downloadersgroep op 8 uitkomt.
Bij games eenzelfde verschil: 4,2 tegen 2,7. Daarnaast gaan downloaders tenslotte vaker naar concerten en kopen ze meer merchandise.

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord