abonneren

DivShare.com - One-stop shop voor hosting

DivShare.com is een van de grootste online opslagdiensten op internet. DivShare maakt op dit moment een gigantische groei door. De opslagdienst heeft ongeveer 137.000 leden die gezamenlijk zo'n 12.000 bestanden uploaden. In totaal host DivShare circa twee miljoen bestanden.

Het succes van DivShare komt doordat het een aantal functies biedt die andere opslagdiensten niet hebben. Hierdoor is het een echte ‘one-stop shop' voor hosting. U kunt elk type bestand uploaden naar DivShare. De opslagdienst biedt u de mogelijkheid om video's, slideshows, mp3's en zelfs documenten (pdf, doc en ppt) in uw webpagina's in te bedden.

DivShare is geheel gratis en er zijn geen limieten wat betreft opslagruimte en bandbreedte. DivShare heeft onlangs een api uitgebracht waardoor externe ontwikkelaars applicaties voor de dienst kunnen ontwikkelen.

DivShare is er ook in een versie voor Apple's trendy iPhone. De iPhone-versie ziet er strak uit - wat natuurlijk erg belangrijk is voor de Apple-liefhebber - en u kunt er gemakkelijk een bestand mee e-mailen aan een contactpersoon. U kunt met de iPhone-versie ook bestanden van DivShare downloaden.

www.divshare.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Laatste reactie