Disco time

Het is vaak de sluitpost van het feestje: de muziek. Na het boodschappen doen, hapjes maken, drank koud zetten en slingers ophangen, moet u ook nog leuke muziek verzorgen die de feestvreugde zal verhogen. Gelukkig is dat geen probleem met de YouTube Disco. Met deze nieuwste feature van YouTube selecteert u in een handomdraai de leukste muziek. Onder de slogan ‘Find. Mix.
Match' geeft u aan welke artiest, band of nummer u in gedachten hebt en YouTube Disco voorziet u van een playlist van die artiest én aanverwante artiesten. Met een klik op het kruisje verwijdert u ongewenste nummers en indien gewenst kunt u de speellijst opslaan. Let op, de geselecteerde video's zijn niet per se van hoge kwaliteit en kunnen ook live of zelfgemaakte video's bevatten. Wel even goed de playlist goed controleren op kwaliteit dus voordat u de muziek door de speakers laat schallen.

Het project bevindt zich in de experimentele fase, maar Google heeft al bekend gemaakt dat YouTube Disco verder ontwikkeld zal worden.

www.youtube.com/disco

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags: