}
abonneren

Digitale leesmap eLinea 1 maand gratis uitproberen

Ook zin om op je computer, smartphone of tablet onbeperkt de beste columns en artikelen te lezen uit honderden bekende tijdschriften en kranten? We leggen je stap- voor-stap uit hoe je dat doet met eLinea, en hoe je eLinea 1 maand gratis kunt uitproberen.
  Dit is een partnerbijdrage. Lees hier wat dit betekent.

Er zijn inmiddels diverse manieren om kranten en tijdschriften op je tablet, smartphone of pc te lezen. Maar dit houdt wel vaak in dat je verschillende abonnementen moet nemen of interessante artikelen iedere keer los zult moeten aanschaffen. De kosten kunnen hierdoor flink oplopen.
 

Kan dat niet beter? Maak kennis met eLinea waar je – net als bij Spotify – voor nog geen 10 euro per maand onbeperkt de beste stukken kunt lezen uit honderden bekende tijdschriften en kranten. In deze workshop laten we stap-voor-stap zien hoe je bij eLinea gratis een maand onbeperkt lezen kunt uitproberen.
 

Stap 1 – Meld je aan

Ga naar de site van eLinea en meld je aan om je gratis maand te starten. Je kunt eventueel ook inschrijven met je Facebook- of Paypal-account. Je ontvangt binnen een paar minuten een mail met een activeringslink. Klik hierop en kies dan als laatste stap een betaalmethode voor als je graag door gaat ná je gratis maand. Maak je geen zorgen: eLinea brengt pas een bedrag in rekening na afloop van je gratis maand. Als je tijdens je gratis maand opzegt, betaal je dus niets.

Als betaalmethode kun je kiezen uit iDEAL, creditcard en PayPal. Als je kiest voor iDEAL of creditcard wordt je nog gevraagd om een verificatietransactie te doen van € 0,01 respectievelijk € 0,02. Hiermee geef je eLinea toestemming om ná je gratis proefperiode maandelijks € 9,99 af te schrijven. Als je ín de gratis proefperiode opzegt, betaal je niets behalve nu deze verificatietransactie.

De vraag die je dan wellicht ook beantwoord wil hebben: Kan ik mijn abonnement ook weer gemakkelijk stopzetten? Jazeker, het opzeggen van je abonnement gaat heel eenvoudig. Onder 'Mijn account' kan je je abonnement op elk moment met één klik eenvoudig opzeggen.
 


 

Stap 2 – Begin met lezen

Je komt nu direct terecht op de pagina My Ten Today; hier krijg je bij elk bezoek aan eLinea automatisch de 10 beste stukken van de laatste tijd aangereikt, voor jou persoonlijk geselecteerd uit het complete aanbod. Erg handig voor als je weinig tijd hebt om zelf op zoek te gaan naar de mooiste stukken voor jou uit al die verschillende tijdschriften en kranten! Dit is ook een goede manier om kennis te maken met bladen die je normaliter misschien niet zo vaak leest. Even klikken en je kunt meteen beginnen met lezen. Naarmate je eLinea langer gebruikt, worden deze aanbevelingen steeds beter op je wensen afgestemd.
 


 

Stap 3 – Ontdek nieuwe artikelen

Als je bovenin klikt op Collecties krijg je toegang tot de vele honderden titels in eLinea. Daarnaast kun je ook op onderwerp bladeren of bekijken welke artikelen door de redactie zijn uitgelicht. Tip: bovenaan ieder artikel zie je een aantal knoppen waarmee je heel gemakkelijk kunt aangeven of je het een goed stuk vindt, het kunt toevoegen aan je bookmarks en kunt delen; bijvoorbeeld via mail, Facebook, LinkedIn of Twitter.
 


 

eLinea op mobiel

Het handige van eLinea is dat je voor mobiel geen aparte app nodig hebt. De site detecteert de schermgrootte van je apparaat en zorgt ervoor dat de content optimaal leesbaar is. Handig is wel om ervoor te zorgen dat er op je homescreen een pictogram staat waarmee je direct op eLinea komt. Open hiervoor onder iOS eLina in Safari en druk vervolgens onderin op de knop 'Delen' en kies 'Zet in beginscherm'. Onder Android open je eLinea in Chrome en kies je rechts onder 'Instellingen' voor 'Toevoegen aan startscherm'.

Klik hier om je gratis maand te starten. Veel leesplezier!
 

Geschreven door: partner op

Category: Algemeen

Tags: Partner, Elinea

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Technisch Applicatiebeheerder - CGI