abonneren

Digitale to-do lijstjes van ToDoist

Voor iedereen die mapjes bijhoudt in zijn mail en die vervolgens niet opent, of die papieren to-do lijstjes maakt en die vervolgens nooit weer bekijkt: er is nu ToDoist, een digitale, overzichtelijke en handige manier om alle to-do’s ook daadwerkelijk uit te voeren. Deze lijstjesmaker bestond al langer, maar heeft nu ook een cross-mediale versie ontwikkeld voor bedrijven.

Met ToDoist kun je nu projecten aanmaken waar je met meerdere gebruikers aan kunt werken. Voor iedereen die de dienst al langer gebruikte: de interface ziet er behoorlijk hetzelfde uit. Leuk is dat je je productiviteit bij kunt houden over een korte en lange periode en zelf inzicht krijgt in hoeveel je doet.

Premium

Met een gratis account kun je een onbeperkte hoeveelheid aan to-do’s aanmaken. Een premium account geeft je toegang tot meer opties, zoals het toevoegen van foto’s aan je lijstje en het bijvoegen van pdf’s en notities.

Projecten

De nieuwe update voor bedrijven zorgt ervoor dat je nu ook makkelijk to-do’s aan collega’s kunt toewijzen, je kunt tot 80 projecten toevoegen zodat je je to-do’s kunt groeperen en je minder snel het overzicht kwijtraakt en je kunt een manager account aanmaken die alle andere accounts kan beheren.

ToDoist voor bedrijven kost $3 per maand en is te combineren met andere taakmanagement-software zoals Producteev, Asana, Flow, Trello en Evernote

Lees ook: 

As noted
Pocket

Geschreven door: Marijn Baar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: digitaal, Lijstjes, To Do, todoist

Laatste reactie