abonneren

Deze week belangrijke mededelingen over Windows 7

De komende week zal Microsofts Windows OEM Manager Laurence Painell een aantal belangrijke mededelingen doen over Windows 7.Volgens Painell is al 99 procent van de top 200 softwaretitels compatibel met Windows 7. Bijna alle applicaties die werken onder Vista werken ook onder Windows 7. Painell zegt dat Microsoft ervan bewust is dat de meeste bedrijven nog met Windows XP werken.
Met behulp van Enterprise Desktop Virtualisation (MED-V) software kunnen bedrijven Windows XP-applicaties die nog niet compatibel zijn, draaien onder Windows 7. Painell benadrukt dat bedrijven die nu Windows XP gebruiken niet moeten denken dat ze zonder problemen Windows Vista kunnen overslaan en direct kunnen overstappen op Windows 7.

Microsoft zal de komende dagen de data bekendmaken dat Windows 7 uitkomt. De start van het programma om van Windows Vista gratis te kunnen upgraden naar Windows 7 is verschoven van 28 juni naar 26 juni. Consumenten die tussen 26 juni 2009 en 31 januari 2010 een computer met Windows Vista kopen, kunnen een gratis update krijgen wanneer Windows 7 uitkomt.

Betatesters van Windows 7 kunnen deze maand de RC Escrow build van Windows 7 verwachten. In mei zal er een publieke RC van Windows 7 uitkomen.


Bron: PCPro

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie