abonneren

Derde kwartaal eerste technische previews Office 2010

Microsoft bevestigt dat de eerste technische previews van Office 2010 in het derde kwartaal van dit jaar gedistribueerd zullen worden. Alleen een select groepje partners mag zien wat Microsoft in petto heeft voor de volgende versie van Office.Volgens Julie White, productmanager voor het Exchange Server-team, mag een gelimiteerde groep testers een eerste blik werpen op Office 2010.Deze ''exclusieve groep'' zal echterbestaan uit honderdduizenden testers.
Om genoeg testers te hebben, maakt Microsoft de technische previews niet alleen beschikbaar voor MSDN en TechNet-abonnees.

Behalve technische previews voor Office 2010 gaat Microsoft in het derde kwartaal ook technische previews verspreiden van SharePoint Server 2010, Visio 2010 en Project 2010. De applicaties moeten gezamenlijk getest worden, willen testers alle nieuwe functies kunnen uitproberen.

De eerste technische previews van Office 2010 hebben ondersteuning voor het Open Document Formaat (ODF) en het nieuwe ISO 29500 formaat. Dit laatste formaat is een voortvloeisel van Microsofts pogingen om OOXML te standaardiseren.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie