abonneren

Dell ziet het licht met Vostro all-in-one

Ook Dell stort zich op de nieuwste trend en komt met een eigen all-in-one pc, in de vorm van de Vostro all-in-one.In de VS heeft Dell al langer de Studio One als statement van design en bruikbaarheid. Dit ontwerp heeft Dell nu teruggebracht tot een praktisch en betaalbaar systeem. Volgens Dell beschouwen met name kleine bedrijven all-in-ones als een middel om bureaus schoon te houden en de productiviteit te verbeteren.

Zoals de naam al zegt zit de complete desktop-pc in één kast met een strak en gestroomlijnd ontwerp, die van de monitor. Samen met het toetsenbord en de muis is dat alle ruimte die op het bureau wordt ingenomen. Door gebruik te maken van een optionele Vesa-beugel wordt 79 procent van de bureauruimte bespaard. Gebruik van ingebouwde wifi-netwerkfunctionaliteit en een draadloze muis/toetsenbord-combinatie resulteert in een kabelvrij bureau.

Dell richt zich met de Vostro all-in-one vooral op de (klein)zakelijke gebruiker. Prijzen worden bekendgemaakt op de Europese introductiedatum, 23 augustus.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie