abonneren

Dell maakt dunste notebook ter wereld

Computerfabrikant Dell claimt de dunste notebook ter wereld te hebben. Deze notebook, de Adamo, is het eerste product in een nieuw submerk van Dell. Met 1,63 cm is deze notebook 3 millimeter dunner dan de MacBook Air, de op zich al ultradunne notebook van Apple. Het nieuwe model heeft verder een breedbeeld-beeldscherm van 13,4 inch en wordt geleverd met de 64bits-versie van Windows Vista Home Premium. Hij is verkrijgbaar in de kleuren zwart (Onyx) en wit (Pearl).

Een nieuwe notebook, een nieuwe naam. Met deze nieuwe Adamo introduceert Dell haar nieuwe submerk genaamd Adamo by Dell. Adamo, Latijn voor 'verliefd worden' wordt de Dell-lijn waarin de fabrikant zijn modieuze producten stopt met een naar eigen zeggen tijdloos ontwerp. Die, kortom, echte hebbedingen zijn.

De Adamo is al te bestellen via www.adamobydell.com en is wereldwijd leverbaar vanaf 26 maart. Voor wie inmiddels gewend is aan de prijzen van netbooks, is-ie niet bepaald goedkoop. Afhankelijk van de samenstelling kost de Adamo 1999 tot 2699 dollar. In Europa bent u een stuk duurder uit: de prijzen beginnen hier bij 1899 euro.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie