abonneren

Dell komt met artistieke laptops

Sinds zijn start als het bedrijf PCs Limited is Dell altijd sterk geweest op het gebied van "persoonlijke" computers. Dit jaar gaat Dell nog een stapje verder. Dell komt met laptops waar de klant zelf de afbeelding op de case kan bepalen.Dell's Special Art Edition Inspirion 1525 is de eerste van een nieuwe generatie laptops wiens versiering op de behuizing door de klant zelf bepaald kan worden. Klanten hebben bij de eerste laptop in die serie maar de keuze uit twee versieringen; "Sea Sky" en "Bunch O Surfers".
Beide kunstwerken zijn gemaakt door de kunstenaar Mike Ming.

Dell wil dat er in augustus meerdere "artistieke" laptops te koop zijn waar de klant uit meer dan twee versieringen kan kiezen en van meerdere kunstenaars. Op termijn moet het mogelijk worden dan een klant zelf de "tatoeage" op de behuizing van zijn laptop kan kiezen. De klant kan een foto of een andere afbeelding naar Dell sturen en Dell zet vervolgens de afbeelding op de behuizing van een computer.

Dell wilde niet bekendmaken wie het bedrijf achter de "tattoo"-technologie is.


Meer informatie: http://www.dell.com/art

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord