abonneren

Dell Inspiron Zino HD mini desktop computer

Dell introduceert een nieuwe handzame en fraai gestileerde mini-desktop. Het apparaat mag gezien worden met een gekleurde bovenkant te kiezen uit maar liefst 10 designs.Geruchten over dit apparaat waren er al eerder, maar de Dell Inspiron Zino HD is nu zelfs al op de Nederlandse website te vinden. Het is een mini-pc'tje, maar niet met ondermaatse prestaties.

De Zino HD meet 20 bij 20 centimeter en is geschikt voor HD video dankzij een hdmi-aansluiting voor monitor of tv en met een optionele blu-ray-speler. Ook is hij optioneel op te tuigen met 8 GB geheugen en een harde schijf tot maar liefst 1 TB. De Zino wordt aangedreven door een energiezuingie AMD Athlon Neo processor naar keuze. Standaard beschikt hij over een geïntegreerde ATI Mobility Radeon HD 3200-chip, maar de duurste uitvoering is met de Radeon HD 4330 videokaart beschikbaar.

Voor het besturingsysteem is er veel keuzevrijheid: Ubuntu, Windows Vista of Windows 7. Het energiegebruik ligt tussen de 65 en 75 watt afhankelijk van de configuratie. Al met al een leuk pc'tje voor bij de televisie? De prijzen variëren van af €329 tot bijna €900 afhankelijk van de configuratie.

Bron: Dell

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie