abonneren

Dell deelt zijn ervaringen met betaversie Windows 7

Dell heeft de betaversie van Windows 7 getest op honderden computers. De resultaten zijn volgens Dell veelbelovend.Dell deed de volgende observaties:- Er is een duidelijke verbetering in opstartijd (vergeleken met Vista)- Bijna alle Vista-drivers zijn compatibel- Goede compatibiliteit met Vista-applicaties (inclusief de IE8 compatibiliteitsmodus)- Transcoding (rippen) van mediabestanden is sneller (dan met Vista)Dell gaat nu ook de nieuwere builds van Windows 7 testen. Ook na deze tests zal Dell de resultaten publiekelijk bekendmaken.

Sommige gebruikers ondervinden problemen met Windows Vista op Dell-computers. Vooral de displaydrivers geven problemen. Om te voorkomen dat gebruikers problemen krijgen wanneer ze upgraden naar Windows 7 heeft Dell besloten om in een vroegtijdig stadium het nieuwe besturingssysteem te testen.

Indien u ook al bent begonnen met het testen van de Windows 7 Beta op een Dell-desktop of-notebook dan zijn we benieuwd naar uw ervaringen. U kunt ook uw ervaringen doorgeven aan Dell.


Meer informatie: en.community.dell.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: