abonneren

Dell Alienware M11x gaming laptop sneller

Dell verbetert de prestaties van de Alienware M11x 11 inch gaming laptop met nieuwe Core i7 processoren en Nvidia Optimus technologie.Het 11-inch notebook levert de prestaties van een veel groter notebook in een handzaam, compact formaat. Nu is er een versie met Core i5of Core i7processor beschikbaar voor nog betere prestaties.
Samen met de Nvidia GeForce GT 335M zijn de 3D gamingprestaties optimaal. Met de Turbo Boost van de Core-processoren valt er nog wat extra uit te knijpen. De GeForce grafische kaart beschikt over 1 GB videogeheugen. Video in 720p met 30 frames per seconde is hiermee geen probleem. Dankzij de Optimus technologie schakelt het notebook automatisch tussen de interne graphics van de Intel chipset naar de GeForce graphics als dat nodig is. Dit garandeert een optimaal energieverbruik.

De Alienware M11x is een perfecte laptop voor overal en ziet er ook nog eens goed uit met het Alienware ontwerp en verlicht toetsenbord. Alle gangbare voorzieningen zijn aanwezig. Er is al een Alienware M11x met Core i5 processor vanaf 1000 euro.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie