abonneren

De voordelen van gamen

NVPI Interactief, de brancheorganisatie van de Nederlandse gamesindustrie, komt met een campagne onder de titel 'Vitamine G: Gamen is Goed!'. Met de campagne wil de NVPI de positieve effecten van gamen meer bekendheid geven.Centraal in de campagne staat het informeren van verschillende doelgroepen over de positieve aspecten van videogames.
Het spelen van games wordt vaak gezien als iets dat alleen voor kinderen is, of alleen gewelddadig is. De realiteit is echter dat steeds meer volwassenen gamen ontdekken als sociaal en uitdagend tijdverdrijf en dat nog geen 5% van de op de markt gebrachte games geweld bevat.
Dat games bovendien goed zijn voor je oog-handcoördinatie, ruimtelijk inzicht, wilskracht, reactievermogen en hersentraining gaat Vitamine G de komende tijd bewijzen. Met actueel nieuws en voorlichting, bijvoorbeeld via de 'Gamewijzer' en www.gamenisgoed.nl.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord