abonneren

De mooiste verhalen maak je met Adobe Voice

Vergeet Pluk van de Petteflet, Rupsje Nooitgenoeg en Grote beer, kleine beer. Met gratis multimedia iPad app Voice van Adobe maak je de mooiste geanimeerde en zelf ingesproken video’s.

Met real-time beelden, audio en HD video-input maak je de mooiste dingen zonder video-ervaring en design training. Adobe Voice is ontwikkeld om Powerpoint-achtige presentaties te maken, met de nadruk op mooie audio en visuele elementen. Het richt zich op kleine bedrijven, leraren en studenten die een originele boodschap op een artistieke manier willen overbrengen. Maar zelf je eigen kinderboek ermee maken kan natuurlijk ook.

Geanimeerde video’s

De applicatie is gebaseerd op After Effects motion graphics kun je met de app geanimeerde video’s creëren waar je echt verhalen mee kunt vertellen. En hoewel het uiteindelijke bestand een videoformaat is, werkt Voice niet alleen met video. Je kunt foto’s, schema’s tekst en stemopnamen toevoegen door het scherm aan te raken.

Professionele effecten

Mocht je zelf niet heel creatief zijn, dan heeft de app 30 mooie thema’s die je kunt gebruiken. Er is een thema voor bijna elk soort presentatie. Van simpel en eenvoudig, in het oog springend met felle kleuren tot chique en verfijnd, er is van alles wat. Daarnaast kun je ook de mooiste grafische elementen toevoegen, met 3D, blur, schaduwen en andere professionele effecten. Als je presentatie af is kun je die delen op verschillende social media-platformen, mailen of embedden op je website of blog.

Adobe Voice is Engelstalig, werkt op iPad 2 en hoger en runt op iOS7. 

Geschreven door: Marijn Baar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie