abonneren

De comeback van de HCC!dagen

Op zaterdag 18 november 1978 vond in de Utrechtse Uithof de eerste HCC microcomputerdag plaats - en dat betekende de start van een jarenlange traditie, de HCC!dagen. Jarenlang bezocht een ongekend hoog aantal computerliefhebbers de beurs, die al snel uitgroeide tot een driedaags evenement. Totdat er vorig jaar ineens géén HCC!dagen waren...Goed nieuws: dit jaar komen de HCC!dagen terug!
In een vandaag verschenen persbericht meldt de HCC (een afkorting die trouwens staat voor Hobby Computer Club) dat er groen licht is gegeven voor de HCC!dagen 2008. Beoogde organisator wordt het Haarlemse Magevents. Precieze data en locatie zijn nog niet bekend. Wel wordt er momenteel overleg gevoerd met zowel de Jaarbeurs als met de RAI, en wordt in de maand november (dé HCC!dagen-maand) gekeken naar beschikbare data. We houden u op de hoogte!

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord