abonneren

D66: internet is een grondrecht

Volgens D66 moet toegang tot het internet als grondrecht worden aangemerkt. Dit moet voorkomen dat mensen kunnen worden afgesloten van internet als ze berecht worden voor illegaal downloaden.
D66 gaat dit artikel toevoegen aan het verkiezingsprogramma.

Aanvankelijk vond D66 het te ver gaan om internettoegang als grondrecht aan te merken, maar op het partijcongres eiste een meerderheid voor deze toevoeging aan het verkiezingsprogramma. Op dit moment omschrijft de grondwet vrijheid van meningsuiting, privacy, onaantastbaarheid van het menselijk lichaam en recht op onderwijs, zorg en sociale zekerheid.

Tweakers.net

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord