abonneren

Cyberlink kondigt hd-versie van PowerDVD aan

Cyberlink heeft PowerDVD 10 aangekondigd. Deze nieuwe versie van het populaire dvd-afspeelpakket heeft high definition en 3D als focuspunten. Zo kan het pakket 2D-films naar 3D converteren dankzij TrueTheater 3D-techniek. Ook kan sd-video opgeschaald worden naar hd-formaat (TrueTheater HD).PowerDVD leunt voor deze technieken zwaar op de gpu.
Het pakket ondersteunt dan ook ATI's Stream en nVidia's CUDA, al kan PowerDVD 10 de berekeningen ook op Intel-processoren uitvoeren. In de zomer komt er een 'Mark II'-versie van het pakket die blu-ray 3D ondersteunt. Deze upgrade zal gratis zijn voor wie op dit moment PowerDVD 10 Ultra 3D aanschaft.

Verder is PowerDVD 10 compatibel met Windows 7, inclusief aanraakbesturing. De interface is tevens vernieuwd en de lijst van ondersteunde formaten is uitgebreid.

De 3D-ondersteuning zit in de PowerDVD Ultra 3D-uitvoering ($99,95). Wie hier geen prijs op stelt kan ook voor de Deluxe-versie ($69,95) of de eenvoudige Standard-versie ($49,95) gaan. Huidige PowerDVD-bezitters kunnen voor $29,95 upgraden.

Cyberlink

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: