abonneren

Creative introduceert nieuwe Zen-spelers

Creative is nog niet helemaal van de markt weggevraagd: de Taiwanese fabrikant brengt dapper nieuwe mediaspelers uit in de Zen-lijn. Aan de onderkant van het segment introduceert het de Zen Style, de X-Fi2 krijgt concurrentie van de Zen X-Fi Style.De Zen Style zal in twee modellen beschikbaar komen, de Style 100 en de Style 300.
Beide modellen bevatten een 1,8-inch display en worden met 4 GB, 8 GB of 16 GB geleverd. De Style 300 heeft als extraatjes een ingebouwde speaker en fm-radio. De goedkoopste Zen Style gaat zo'n $ 50 kosten, de duurste gaat voor $ 80 over de toonbank.

Ook in het dure segment hoopt Creative nog een graantje mee te prikken met de Zen X-Fi Style. Zoals gebruikelijk bevat dit model de speciale X-Fi geluidsverbeterende technieken van Creative. Het scherm is 2,4 inch groot en helaas niet aanraakgevoelig, in tegenstelling tot de X-Fi2. Er zal 8 GB, 16 GB of 32 GB geheugen aanwezig zijn en een speaker is standaard aanwezig, evenals een microfoon en tv-out. Leuk is de toevoeging om rss-feeds te downloaden en lezen op het scherm, maar overige internetmogelijkheden ontbreken. De prijzen van de Zen X-Fi Style variëren van $ 80 tot $ 170.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie