abonneren

Corel viert 20 jaar innovatie met speciale CorelDRAW

Corel heeft deze week een speciale jubileumeditie van CorelDRAW Graphics Suite uitgebracht ter gelegenheid van 20 jaar innovatief ontwerp met CorelDRAW. De speciale jubileumuitgave omvat CorelDRAW Graphics Suite X4, een Wacom Intuos3 A6 Wide (4X6) pentablet en de nieuwe schetssoftware Corel Painter Sketch Pad in één compleet pakket.
Met dit pakket kunnen gebruikers het fundament leggen voor eigen ontwerpen met behulp van het pentablet en de schetssoftware en vervolgens illustratietechnieken, pagina-indeling, fotobewerking en overtrekbewerkingen toepassen door de bestanden te openen in CorelDRAW Graphics Suite X4.

De nieuwe aanwinst in de Corel-productportefeuille is Corel Painter Sketch Pad. Deze speciale schetssoftware is ontworpen om gebruikers te helpen met de basis voor eigen ontwerpen. Het is ingedeeld als een echt schetsboek, zodat u door de pagina's kunt bladeren om uw ontwerpen te bekijken en aan te passen.

Internationale ontwerpwedstrijd voor CorelDRAW
Corel is deze week gestart met een internationale ontwerpwedstrijd. Aan de wedstrijd kunnen huidige en nieuwe gebruikers van de CorelDRAW Graphics Suite van over de gehele wereld. De uiterste inzendingsdatum is 31 mei 2009.

De internationale ontwerpwedstrijd heeft zes inzendingscategorieën:
• Reclame en marketing;
• Promotionele/gepersonaliseerde items
• Geheel bedekkende voertuigreclame
• Textiel-/modeontwerp
• Illustraties in het algemeen en kunst

Er is tevens een afzonderlijke categorie voor inzendingen van leerlingen en studenten. De winnaars in elke categorie ontvangen een prijzenpakket en de algehele winnaar ontvangt de hoofdprijs bestaande uit een Roland VersaCAMM VP-540-printer/cutter. De winnende inzendingen worden in juli 2009 bekendgemaakt en worden getoond op www.coreldraw.com.

De speciale jubileumuitgave is, in beperkte oplage, online verkrijgbaar voor de adviesprijs van € 662,- (exclusief BTW). De upgrade is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 379,- exclusief BTW.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: