Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
abonneren

Corel: nieuwe foto- en videobewerkingsfuncties

Corel kondigt nieuwe versies aan van zowel zijn foto- als videobewerkingsprogramma, respectievelijk Corel Paintshop Photo Pro X3 en Corel VideoStudio Pro X3. Beide programma's zijn verbeterd en werken sneller dan hun voorganger.Het vermaarde Paintshop Pro is van naam veranderd naar Paintshop Photo Pro.
Nieuw zijn onder andere een nieuwe organiser, die het makkelijker en overzichtelijker maakt uw foto's op uw pc te beheren en te organiseren. Omdat er steeds meer digitale spiegelreflexen gebruikt worden en er dus meer in raw-formaat gefotografeerd wordt, zijn de functionaliteiten voor het bewerken van raw-formaten verbeterd. Handig hierbij is dat eenmaal gekozen bewerkingen gemakkelijk op meerdere foto's kunnen worden uitgevoerd. Handig is ook dat het programma beschikt over een pro-modus die alle functionaliteit van het programma beschikbaar heeft als een express-mode die veel standaardhandelingen eenvoudig en overzichtelijk aanbied, waarmee eenvoudige bewerkingen snel en makkelijk uitgevoerd worden.

Nieuw zijn verder een intelligente manier om objecten te extraheren via praktische maskeerfunctie. Ook is er functionaliteit om foto's op een slimme manier te knippen, schalen en te vergroten, net als voor het verwijderen van ongewenste objecten op een foto.

Corel VideoStudio Pro X3, biedt veel eenvoudig toegankelijke functionaliteit voor het bewerken en produceren van videomontages, inclusief het branden van een dvd of blu-ray of het uploaden naar een website als bijvoorbeeld YouTube. Beeldovergangen, filters, effecten, slideshows en geluid, het zit er allemaal in. Easy edit, wizards zowel als standaard templates maken het snel bewerken van video-opnamen redelijk gemakkelijk. Corel heeft het programma aanzienlijk sneller gemaakt door gebruik te maken van de mogelijkheden van de grafische kaart in de pc.

Beide programma's zijn vanaf midden februari in Nederlandstalige uitvoering te koop voor €89 per stuk.

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

dinsdag 16 januari

donderdag 30 november

Laatste reactie