Consumenten VS lopen niet warm voor Vista

Uit een enquête die is gehouden door het onderzoeksbureau Harris blijkt dat veel consumenten op de hoogte zijn van het bestaan van Vista. De meeste consumenten mijden echter het nieuwe besturingssysteem als de pest.De enquête werd vorige maand gehouden onder 2.223 Amerikaanse volwassenen.
87 procent van de ondervraagden wist dat Vista bestond, maar een luttele 12 procent van die 87 procent was van plan om in de komende twaalf maanden over te stappen naar het nieuwe besturingssysteem.

Ongeveer 39 procent van de ondervraagden antwoordde dat ze pas zouden overstappen indien hun huidige computer explodeert of wanneer ze een nieuwe computer krijgen die aan alle hardware-eisen voldoet. En dan willen ze alleen een computer waarop Vista al staat geïnstalleerd. Maar acht procent durft het aan om Vista zelf te installeren op hun huidige computer en zonder deze eerst te upgraden.

Harris hield in december vorig jaar eenzelfde enquête en toen dacht 20 procent van de ondervraagden nog dat ze in de komende 12 maanden zouden overstappen naar Vista.


Bron: tech.blorge.com

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: