abonneren

Consumenten vinden Bol beste webwinkel van Nederland

In de verkiezing van de beste winkelketen van Nederland 2006 is bol.com uitgeroepen tot beste webwinkel van Nederland.Dit jaar is voor het eerst, naast de traditionele winkelketens, een aparte categorie webwinkels toegevoegd. 400.000 stemmers hebben kenbaar gemaakt wat voor hen de beste winkelketen was. Consumenten moesten winkels beoordelen op criteria als prijs/kwaliteit, aantrekkelijkheid van de aanbiedingen en service. Hierbij kwam Ikea als beste traditionele winkelketen en Bol.com overtuigend als beste webwinkel uit de bus.
Bol-directeur Daniel Ropers is blij: "Het feit dat webwinkels nu ook meedoen in verkiezingen voor beste winkelketens geeft al aan dat internetwinkelen voor de consument steeds belangrijker wordt. Voor volgend jaar hoop ik dat we ook mee mogen doen in de categorie boek- entertainment- en elektronicawinkels. Uit het verkiezingsrapport blijkt namelijk dat we in al deze categorieën winnaar waren geweest." Bol.com kon als webwinkel dit jaar nog niet meedoen in deze categorieën omdat sommige van de beoordelingscriteria, zoals sfeer in de winkel en vriendelijkheid van personeel, niet op hen van toepassing zijn.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord