abonneren

Computerveiling voor het goede doel

Jaarlijks organiseert het tijdschrift PC Consument een speciale veiling vol met computerproducten waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Ook dit jaar kunt u op eBay weer bieden op allerlei spullen, waaronder digitale compactcamera's, mediaplayers en luidsprekersets.De veiling zal in twee fases twee weken online zijn: van 11 mei t/m 17 mei en van 18 mei tot en met 24 mei. In totaal worden er bijna 30 producten ter veiling aangeboden.

Goede doel dit jaar is de stichting Run4Schools. Deze stichting financiert én organiseert zowel in- als naschoolse sportopvang op drie lagere scholen in het township Mitchells Plain in Kaapstad, Zuid-Afrika. Naschoolse sportopvang is dé manier om kinderen na school uit handen te houden van bendes en te voorkomen dat ze in aanraking komen met drugs, criminaliteit of erger. Bovendien is bewezen dat je kinderen helpt door ze met sport en spel weer even kind te laten zijn. Dagelijks bereikt de stichting met sportprogramma's honderden kinderen, wekelijks ruim tweeënhalf duizend. Hardlopen is voor Run4Schools de belangrijkste activiteit om geld in te zamelen waarmee de programma's kunnen worden bekostigd.

Geschreven door: Annemarie Korevaar op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord