abonneren

Computerproblemen?

Al meer dan 25 jaar is PCM het toonaangevende tijdschrift voor de gevorderde computergebruiker. PCM is een computertijdschrift dat de lezer centraal stelt. Het is elke maand weer een uitdaging om de PCM vol te krijgen met leuke, onderhoudende en vooral nuttige artikelen.

Gelukkig krijgen we vaak hulp van onze lezers. Dagelijks ontvangen we mails van onze lezers. Ze vragen ons om hulp bij een computerprobleem of willen dat we een bepaald artikel gaan schrijven. Deze mails vormen voor ons vaak de aanleiding om over een bepaald probleem of onderwerp verder te brainstormen. In de meeste gevallen resulteert dit in een artikel of workshop.

In de rubriek Tips & Trucs plaatsen we elke maand de meest interessantste lezersbrieven waarin een computerprobleem staat beschreven. Vanzelfsprekend plaatsen we de oplossing voor dit probleem bij de brief. Elke inzender van een geplaatste brief ontvangt een leuk prijsje. De afgelopen periode hebben we harde schijven, usb-sticks en softwarepakketten weggeven.

U hoeft overigens geen PCM-abonnee te zijn om uw computerprobleem aan ons voor te leggen. Iedereen mag inzenden.  We stellen wel als voorwaarde dat u het computerprobleem kort en bondig op papier zet. Overigens kunnen we ook niet beloven dat we elk computerprobleem kunnen oplossen, maar PCM doet in elk geval haar best.  Mocht u de komende tijd een computerprobleem ervaren, klim dan in de pen en stuur een  mail naar lezers@pcmweb.nl. De kans is redelijk groot dat  de oplossing in de komende PCM staat.

Marc Boersma, redacteur PCM

Geschreven door: Marc Boersma op

Category: Opinie, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord