abonneren

CNN-YouTube debat goed bekeken

Het CNN-YouTube debate is goed bekeken. In de leeftijdscategorie 18-34 jaar was het zelfs het best bekeken politieke debat in de geschiedenis van de kabeltelevisie. In het twee-uur durende debat beantwoordden de Democratische kandidaten videovragen van YouTube-gebruikers. Het debat werd live geleidt door CNN-presentator Anderson Cooper.

Volgens Nielsen Media Research keken gemiddeld 2,6 miljoen mensen naar het debat. Ter vergelijking, het politieke debat tussen de kandidaten dat CNN op 3 juni uitzond, trok 2,8 miljoen kijkers. Het CNN-YouTube debat trok wel meer kijkers in de moeilijk te bereiken doelgroep van 18- tot 34-jarigen. Het CNN debat 3 juni had 368.000 kijkers in die doelgroep, maar het CNN-Youtube debat ging daar flink overheen met 407.000 kijkers.

Een andere interessante doelgroep is de 25- tot 54-jarigen. Het CNN-YouTube debat had gemiddeld 890.000 kijkers in deze doelgroep. Het debat op 3 juni behaalden echter een aantal van 1,1 miljoen kijkers die tot deze doelgroep behoren.


Bron: Reuters

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord