abonneren

China wil piraterij strenger bestraffen

Volgens China komt de enorme markt in illegale dvd's niet door een lakse houding van de overheid, maar door de populariteit van het internet. Hier zijn behoorlijk grote vraagtekens bij te zetten, maar feit is wel dat de overheid piraterij nu harder wil gaan bestraffen.Volgens het hoofd van de Chinese National Copyright Administration is de markt voor illegale dvd's en cd's in 2007 meer dan verdubbeld, vooral door het gebruik van nieuwe technologiën.
China heeft altijd gehoopt piraterij tegen te gaan door het internet te reguleren, maar de NCA heeft nu toegegeven dat deze methode geen effect blijkt te hebben. Een oplossing zou zijn overtreders strenger te straffen.

China telt 210 miljoen internetgebruikers en staat daarmee tweede op de wereldranglijst, vlak naast Amerika. De verwachting is dat China aan het eind van 2008 op de eerste plaats staat.

DailyTech

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord