Charlie Hebdo in App- en Play Store te koop

De laatste editie van het Franse tijdschrift Charlie Hebdo is sinds vanmiddag ook te downloaden in de Google Play Store, de Apple App Store en de Windows Store. De uitgever heeft de uitgave in de digitale winkels gezet. Ze kosten daar 2,99 euro.

De app die bij het magazine hoort is gratis te downloaden, waarna je in de app het nummer kunt kopen voor 2,99. Je kunt er ook een jaarabonnement afsluiten voor 89,99. "Steun ons door deze editie te kopen of een abonnement te nemen", staat in de beschrijving van de app te lezen.

Mega-oplage

Het Franse satirische tijdschrift werd sinds de terroristische aanslag vorige week in een veel grotere oplage verspreid. Van het papieren tijdschrift werden 5 miljoen exemplaren gedrukt, in tegenstelling tot de 60,000 die normaal werden gemaakt. In Nederland zijn slechts 500 exemplaren beschikbaar, die al snel overal uitverkocht waren.

Het tijdschrift is overigens wel helemaal in het Frans en er is geen vertaling beschikbaar. Je zult het dus met een woordenboek moeten lezen als je dat van plan bent.

Je kunt de tijdschriften hier downloaden:
 

Android iOS Windows Phone

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: play store, je suis charlie, charlie hebdo