abonneren

CES: Matrox doet het drie keer

Het is een uitkomst voor de verwende gamer die letterlijk een bredere blik op zijn of haar games wil hebben: de Matrox TripleHead2Go.De Matrox TripleHead2Go is een doosje ter grootte van een hand, dat het mogelijk maakt om drie monitoren op één graphicskaart aan te sluiten.
Hierbij is zorgt Matrox voor een maximale resolutie van 3840 x 10124 (triple 1280) bij 60 Hz. Zo ontstaat een 'Surround Gaming experience' waarbij de gamer niet alleen het traditionele perspectief op het spel heeft, maar ook nog eens een bredere blik kan werpen op dat wat er links en rechts in de omgeving gebeurt.
Dit maakt de TripleHead2Go bijvoorbeeld prima geschikt voor liefhebbers van bijvoorbeeld Flight Simulator X, World of Warcraft, Counter-Strike: Source en racegames als GTR FIA Racing, stuk voor stuk spellen waarbij een breed blikveld veel toevoegt aan de beleving ervan. Inmiddels ondersteunen al ruim 150 titels de TripleHead2Go, waaronder de hier genoemde spellen. Het apparaat is geschikt voor Windows (inclusief Vista), Mac OS X v10.4 en enkele Linux distributies.

 

Edwin Ammerlaan

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie