abonneren

CeBIT: Synology demonstreert nieuwe Diskstations

Op de CeBIT in Hannover demonstreert NAS-fabrikant Synology de nieuwste versie van zijn systeemsoftware: DiskStation Manager 2.3 samen met een aantal nieuwe Diskstations.Deze Diskstation Manager Software draagt in belangrijke mate bij aan het succes van de Synology Diskstation.
De Synology DSM 2.3 firmware bouwt voort op dit succes en introduceert een aantal nieuwe functies: zoals eenvoudig volumemanagement met de Synology Hybrid RAID (SHR), shared folder encryption en een nieuwe surveillance iPhone® app. de DS cam.

De nieuwe 10-series DiskStations, variërend van 1-bay, 2-bay, tot 4-bay uitvoeringen beschikken allemaal over een uitstekend technisch ontwerp. Daarnaast bieden ze Wake on LAN/WAN voor energie- en kostenbesparing. Alle modellen worden geleverd met de nieuwe Synology DiskStation Manager 2.3 software. De nieuwe 10-serie zal in de loop van dit jaar verschijnen.

Een NAS (network attached storage) verzorgt een vanuit het netwerk bereikbare schijfopslag, voor zowel dataopslag als backupdoeleinden.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie