abonneren

CeBIT: GeForce 9600 krijgt kleiner broertje

nVidia heeft de GeForce 9500 op de planning staan. De GeForce 9500 moet het lowendsegment bedienen, maar zal niet afgeleid zijn van de G94-chipset zoals de GeForce 9600. De kans is groter dat het gaat om een opgeleukte GeForce 8500, omdat deze een stuk goedkoper te produceren is.nVidia heeft bijna het hele segment weer afgedekt met de GeForce 9-serie.
De GeForce 9500 vertegenwoordigt het lowend, de 9600 GT is er voor mainstream gebruikers, 9800 GTS is performance, 9800 GTX is highend en 9800 GX2 is ultra-highend. Wat de prijs van de GeForce 9500 gaat worden is niet bekend, maar we vermoeden dat deze rond de € 100 zal komen te liggen. Wanneer er meer specificaties bekend zijn hoort u het meteen van ons.

Een ander nieuwtje over de GeForce 9: wanneer de kaart in Hybrid SLI gebruikt wordt, kan de kaart geheel uitgeschakeld worden. De geïntegreerde chipset van het moederbord neemt de grafische taken over en de GeForce-kaart verbruikt geen waardevolle watts meer.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord