abonneren

CeBIT 2007: Sony Ericsson W660i Walkman Phone

Sony Ericsson presenteerde op de CeBIT 2007 zijn W660i Walkman Phone. Er passen maximaal 470 liedjes (eAAC+ formaat) op de meegeleverde 512MB Memoy Stick Micro. De W660i is uitgerust met TrackID: wilt u weten hoe een liedje heet of wie de artiest is, dan neemt u een paar seconden van dat liedje op.
TrackID stuurt dat fragment vervolgens naar een muziekdatabase en vervolgens worden de naam van de artiest, het nummer en het album naar de telefoon verstuurd.

Behalve muziek downloaden en websurfen kan de W660i rss-feeds naar de telefoon versturen. Op de telefoon zit een 2-megapixelcamera. Picture blogging zorgt ervoor dat u uw foto's met umts-snelheid kunt oploaden naar een weblog.

De W660i is verkrijgbaar vanaf het tweede kwartaal van 2007 en is verkrijgbaar in de kleuren Record Black en Rose Red. De prijs is nog niet bekend.

W880i
Behalve de W660i was er nog meer moois te bewonderen van Sony Ericsson, zoals de W880i (een Walkman Phone van nog geen 9,5 mm dik) met 2-megapixel camera, de W610i (eveneens met een 2-megapixelcamera maar ook met een radio met rds), de K810i (een 3,2-megapixelcamera waarmee je ook kunt bellen) en de K550i (met 2-megapixelcamera).

Behalve veel, heel veel, telefoons annex camera's, heeft Sony Ericsson ook flink wat gadgets geproduceerd. Denk aan standaardjes voor je mobiel (de CDS-65), portable speakers (MPS-70, MPS-75) en bluetooth headsets (HBH-PV702 en HBH-PV710). Interessant was ook de Camera Phone Kit IPK-100. Deze kit is ontwikkeld voor gebruikers van Cybershot-telefoons en bevat een etuitje voor de telefoons en een statiefje. De kit is verkrijgbaar vanaf het tweede kwartaal van dit jaar.

Overigens is Sony Ericsson ook vertegenwoordigd op de CeBIT in Second Life. Wie niet naar de beurs in Hannover kan, kan altijd nog de virtuele stand van het bedrijf bezoeken.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie