abonneren

CAPTCHA's zijn doodverklaard

De verificatiemethode om te bepalen of een bezoeker menselijk of een computer is, de bekende CAPTCHA, is binnen 60 seconden te kraken. CAPTCHA's (wat staat voor The Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart) worden door veel websites gebruikt om spam tegen te gaan.Volgens Websense Security Labs is het een fluitje van een cent om het CAPTCHA-systeem van Windows Live Mail te kraken. Daarvoor is niet meer dan een minuut nodig.
Dat betekent dat een geautomatiseerde bot op één dag minstens 1440 accounts kan aanmaken en gebruiken voor het versturen van spam. Bedrijven moeten nu op zoek gaan naar een nieuwe, betere methode om spammers te bestrijden.

Ars Technica

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord