abonneren

Canon ververst aanbod inkjet-printers en all-in-ones

Het kan geen toeval zijn dat na Epson ook Canon zijn nieuwe najaarsprogramma van printers bekend maakt. Een van de belangrijkste nieuwe printers is de Pixma IP 4700 als opvolger van Canons meest succesvolle printer de Pixma IP 4600, met hetzelfde glanzende uiterlijk en metalen accenten als zijn voorganger. De IP 4700 houdt zijn handige functies als twee papierladen, dubbelzijdig printen, cd/dvd bedrukken, en gescheiden inkttankjes. Verbeterd is volgens Canon de snelheid naar 9.2 pagina's per minuut in zwart en 8,1 ppm in kleur.

Op multifunctioneel gebied zijn er onder andere de nieuwe Pixma MP640 en MP990. Beide met Wifi-netwerkaansluiting, cd/dvd bedrukken en de easy scroll-wiel-bediening. Net als voorganger MP980 heeft de MP990 een ethernet-aansluiting en een transparanten-scanunit voor dia's en negatieven.

Voor de serieuze fotoliefhebbers is er ook een nieuwe A3+ printer de Pixma iX7000. Met gepigmenteerde Lucia inkten goed voor hele mooie houdbare fotoafdrukken.

Belangrijke vernieuwingen zitten ook in de meegeleverd software als easy photoprint en easy webprint. Met automatische fotocorrectie en rode ogenverwijdering.

De nieuwe printers zijn in oktober beschikbaar.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: