abonneren

Canon najaarscollectie  

Canon kondigt een groot aantal nieuwe producten aan. Het gaat onder andere om inkjetprinters, laserprinters, compactcamera's en scanners.De nieuwe generatie Pixma-printers onderscheidt zich vooral met een nieuw en slank ontwerp en verbeterde, gebruikersvriendelijke bedieningsfunctionaliteit. Zo is er de Intelligent Touch-bediening, die het bedienen van de printer nog makkelijker maakt.
De software is uitgebreid met een Full HD Movie-printfunctie en directe toegang tot Flickr vanuit de Easy Photoprint EX-software. De Pixma-printers en all-in-ones zijn vanaf september te koop voor € 59 tot € 349.

Ook bij de digitale camera's zijn de vernieuwingen vooral te vinden in verbeterde gebruiksmogelijkheden, bedieningsgemak en prestaties. De Powershot S95 is de opvolger van de S90, een compacte camera voor veeleisende fotografen. De S95 kan nu hd-video opnemen en het HS System staat voor verbeterde beeldkwaliteit bij slechte lichtomstandigheden en een hogere fotosnelheid. De 28mm-groothoeklens met 3,8x optische zoom heeft een beeldstabilisator die ook bij macrofotografie zijn werk doet. De Powershot S95 is er vanaf september voor € 495.

Bij de ultracompacte camera's van Canon is er een nieuw paradepaardje, de Ixus 1000 HS. Een metalen behuizing en 10x optische zoom maakt dit een van Canons meest geavanceerde Ixus camera's en de dunste superzoom uit Canons historie. Full-hd video behoort bij deze camera tot de mogelijkheden en een 10-megapixel cmos-sensor staat garant voor een uitstekende beeldkwaliteit. De Ixus 1000 HS gaat € 399 kosten.

Om de foto's snel en gemakkelijk af te drukken introduceert Canon de Selphy CP800, die voor € 109 voor u klaar staat. Voor de liefhebbers zijn er ook nog twee nieuwe CanoScan LiDe-scanners, die uiteraard nog sneller zijn dan hun voorgangers. Tot slot is er voor het thuiskantoor een hele serie nieuwe i-Sensys laserprinters, in standalone- of all-in-one-uitvoering

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie