abonneren

Canon lanceert camera voor vrouwen

Canon komt dit najaar met maar liefst 36 nieuwe producten, waaronder een compacte camera gemaakt door en voor vrouwen, een nieuwe spiegelreflex en heel wat instapmodellen in de Pixma printerserie. De PowerShot E1 is de fotocamera ontworpen door en voor vrouwen en dat is vooral te merken aan het ronde design en de zachte vrolijke kleuren: babyblauw, roze en roomwit. Verder weinig spectaculairs aan dit 10 megapixel exemplaar. De adviesprijs is 189 euro. In het PowerShot-segment zijn ook de SX110IS, A200IS en A1000IS nieuw.
Ook daar is met name gesleuteld aan het design, wat compacter is geworden.

Canon breidt haar spiegelreflex-lijn uit met de EOS 50D (1399 euro); een camera die zich bevindt tussen de 40D en de 5D en zich richt op de semi-professional die mooie natuur- en sportkiekjes wil schieten. De snelle autofocus, hoge ISO-waarden en 15 megapixel sensor moeten hier aan bijdragen.

In de Pixma-serie worden negen nieuwe printers gelanceerd, waarvan een paar met wifi connectiviteit en printsnelheid van 20 seconden voor een 10x15 cm foto. Dankzij nieuwe inkten en fotopapier zouden de afdrukken nu nog langer meegaan - tot 30 jaar in een lijstje - en daarom krijgt Chromalife 100 en + naast z'n naam. Het goedkoopste model kost 59 euro.

Daarnaast presenteerde Canon vandaag twee nieuwe mini printers: de Selphy ES3 en ES30, twee nieuwe HD videorecorders: de HG 21 en de HG20, drie nieuwe scanners: de Lide 100, Lide 200 en de 5600F en tot slot 14 nieuwe modellen binnen de i-Sensys-serie (printers).

Kortom, heel wat nieuwe producten, maar de veranderingen van de opvolgers zijn telkens minimaal.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie