abonneren

Canon EOS 7D nieuwe semi-pro spiegelreflex

Canon introduceert met de EOS 7D een nieuw ontworpen spiegelreflexcamera in de middencategorie. Met nieuwe technieken en mogelijkheden is deze camera vooral bedoeld voor de veeleisende (semi-)professionele fotograaf.De camera heeft een kompleet nieuw ontwerp die volgens Canon tegemoet komen aan de specifieke wensen van de fotografen. Zo heeft de camera een nieuwe door Canon ontwikkelde 18 megapixel cmos sensor en is de camera voorzien van een dubbele Digic 4 processor voor snelle prestaties in hoge kwaliteit onder alle lichtomstandigheden.

Zo ongeveer alle technologie is nieuw in deze camera. Zo is er een intelligente zoeker met 100 % dekking en 1x vergroting. Een doorzichtig lcd biedt allerlei informatie waaronder een nieuw elektronisch waterpas voor het perfect horizontaal houden van de camera. De camera heeft een 3inch lcd-scherm met een 160 graden kijkhoek die zelfs bij helderlicht goed te bekijken is.

Andere belangrijke kenmerken zijn een hoog iso-bereik, HD-video opnamemogelijkheid, en snelle beeldverwerking tot 8 beelden per seconde. De camera is compatibel met alle EF en EF-s objectieven en de Canon EX-Speedlite flitsers.

De prijzen van de camera zijn nog niet bekend maar zal rond de €1700 liggen. De nieuwe EOS 7D is leverbaar vanaf oktober.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie