abonneren

Camera belangrijkste component van mobieltje

Een Amerikaans onderzoek naar mobiele telefoons heeft uitgewezen dat de camera het meest populaire onderdeel van de mobiele telefoon is. Als veel minder belangrijk ervaren worden spelletjes en internettoegang.Nu zelfs de meest eenvoudige telefoons al eengroot aantal features herbergen, is het makkelijk om door de bomen het bos niette zien.Consumenten willenhet liefste drie zaken in hun mobieltje:een digitale camera (47%), bluetooth (34%)en muziek (32%).

Op de vraag welke features het minst gebruikt worden, scoren vooral games en internettoegang hoog. Daarbij wordt wel aangegeven dat het niet zozeer deinteresse in de features is, maar een tegenvallende gebruikerservaring. Zo zouden games weinig voorstellen en de internettoegang maar omslachtig en traag zijn.

ABI Research

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord