abonneren

BTO lanceert meest geavanceerde notebook ooit

N4ALL heeft het naar eigen zeggen meest geavanceerde notebook ooit geintroduceerd.
Niet alleen is dit systeem voorzien van de allerlaatste Intel® CoreTM i7 technologie maar ook van een tweetal NVIDIA GTX285M videokaarten, 3x Corsair 512GB Solid State schijven, 8GB Corsair Extreme geheugen en een heus 18,4 inch Full-HD LCD scherm met LED verlichting.

N4ALL verkoopt ondanks dat je dat in deze economische tijden niet zou verwachten, meer high end notbooks dan voorheen.

De BTO X•BOOK 18CL33 is met z'n twee GTX285 videokaarten in SLi de meest krachtige notebook op dit moment! Deze videokaarten sturen een Full-HD led-verlicht lcdcherm aan waardoor het grafische geweld ook nog eens supermooi wordt weergegeven, onder alle omstandigheden.  De meest snelle processor ooit voor notebooks gebouwd, de Intel® CoreTM i7 -920XM 2.00GHz 8Mb Cache (3.20GHz Turbomode), maakt het geheel compleet. De 4 kernen zorgen voor ongekende prestaties en zijn in staat de frequentie tijdelijk te verhogen van 2GHz naar 3.20GHz. Het  systeem kan maximaal overweg met 3 maal een 512GB SSD schijf van Corsair, hierdoor kun je een RAID0 systeem opzetten van 1.5TB SSD, goed voor een flinke snelheidsboost.

De BTO X•BOOK 18CL33 kost in deze samenstelling ca. 11000 euro. Voor wie iets minder ook volstaat, is er al een exemplaar vanaf € 2500. N4ALL levert nootebooks op maat onder de eigen merknaam BTO (Build to order).

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie