abonneren

Bowers & Wilkins presenteert bluetooth-variant P5- en P7-hoofdtelefoon

Bowers & Wilkins komt met een draadloze variant van zijn populaire P5- en P7-hoofdtelefoon. De Series 2 werkt via bluetooth en komt voor 450 euro op de markt.
De P5/P7 zijn de herkenbare modellen van B&W, die voorheen alleen nog bedraad beschikbaar waren. Het Britse bedrijf wilde aanvankelijk niet aan bluetooth omdat die technologie vaak voor kwaliteitsverlies zorgt, maar met de komst van bluetooth-aptX kan ook audio van hoge kwaliteit zonder geluidsverlies gecomprimeerd worden verstuurd.

Dikker

Qua uiterlijk zijn de hoofdtelefoons hetzelfde als de bedrade varianten, die in de P5 on-ear en in de P7 over-ear zijn. Wel zijn de draadloze koptelefoons een stukje dikker.

Bediening

Aan de zijkant van de hoofdtelefoon zit bij de draadloze variant een aantal knoppen om je muziek te bedienen, zoals het kiezen van een vorig of volgend nummer, of waarmee je het volume kunt regelen. Dat werkt op iPhones, maar de functie werkt mogelijk niet op alle Android-telefoons omdat die vaak verschillende protocollen hebben.

Mocht de batterij leeg raken, of als je om wat voor reden dan ook geen bluetooth kunt gebruiken, kun je alsnog wel een draad aan de koptelefoon hangen.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: P5, Bowers & Wilkins, P7, B&w

Nieuws headlines

Laatste reactie