abonneren

Blijf positief

Studeren levert vaak een behoorlijke studieschuld op. Het begin van een levenlang roodstaan? Als het aan de overheid ligt niet: die is een campagne begonnen waarin wordt gesproken over de risico's van roodstaan. De website geeft tips hoe je zicht op je uitgaven kunt houden, hoe je kunt (be)sparen en grip houdt op je vakantiekosten.
Dat is nuttig, want terwijl je als thuiswonende student nog al je geld kon uitgeven aan kleding en stappen, komen er als kersverse huurder van een studentenkamer opeens veel meer uitgaven én verleidingen op je af.

Met de Financieel Fit Test kun je zien hoe goed je die verleidingen kunt doorstaan en met de Budget Buddy is te berekenen hoeveel geld je nu eigenlijk uitgeeft. Ook nuttig voor niet-studenten die wel eens te veel geld over de balk gooien.


website: www.blijfpositief.nl

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Website, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord