abonneren

Blackberry voor de gewone man

De BlackBerry mag dan populair zijn bij de zakelijke gebruikers en dan vooral in de Verenigde Staten. Met de vandaag uitgebrachte BlackBerry Curve 8250 doet RIM een poging de massamarkt te benaderen.De BlackBerry Curve 8250, voorheen bekend onder de codenaam Gemini, is met 14 mm net zo dun als zijn grote broer de Curve8900. Wel is hij met rubber randen wat robuuster. De telefoon mist ondersteuning voor 3g breedband. Voor snelle dataverbindingen is wifi de aangewezen verbinding.

Wel heeft deze telefoon een 2 megapixel camera, bluetooth, 256 MB flashgeheugen en een accu goed voor 17 dagen standby. Er is ondersteuning voor BlackBerry App World, standaard ondersteuning voor gebruik samen met een Mac computer en natuurlijk het door fans geliefde eenvoudige BlackBerry besturingssysteem. Het grote verschil met andere de duurdere apparaten is het trackpad als alternatief voor de traditionele trackball.

Het zal de vraag zijn of BlackBerry met dit goedkopere toetstel, als reactie op de populaire iPhone en andere Smartphones, het succes zal brengen dat RIM hiervan verwacht. Vooralsnog hoeven wij de Curve 8250 nog niet in Nederland te verwachten.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Laatste reactie