abonneren

Blackberry-baas woedend op T-Mobile

De CEO van Blackberry is laaiend op provider T-Mobile. De reden? Het telecombedrijf biedt klanten in de Verenigde Staten een gratis iPhone 5s aan, en noemde de aanbieding 'een fantastisch aanbod voor Blackberry-gebruikers'.

Tal van Blackberry-klanten hadden op social media geklaagd over de nieuwe aanbieding van T-Mobile, waarbij klanten een gratis iPhone 5s ontvangen. Echter, het grootste probleem waar ze over vielen was dat T-Mobile dit een fantastisch aanbod was voor bestaande Blackberry-gebruikers, waarmee zou worden gesuggereerd dat een iPhone beter is dan een Blackberry.

Blackberry heeft de afgelopen maanden juist de verkoop van zijn toestellen zien teruglopen ten koste van smartphones van Apple en Samsung.

De CEO van Blackberry - John Chen - was niet bepaald blij met deze actie van T-Mobile, en noemde het "ongepast en ziekelijk".

Volgens Chen is Blackberry niet op de hoogte gebracht van de actie van T-Mobile, terwijl het bedrijf nog wel leveringspartner is van de telecomprovider. Hij had ook nog een persoonlijk bericht voor T-Mobile: "Ik wil jullie eraan herinneren dat onze langlopende samenwerking ooit zeer productief en winstgevend voor zowel T-Mobile als Blackberry was. Ik hoop dat we samen een nieuwe weg kunnen inslaan waardoor we onze klanten opnieuw kunnen bedienen".

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie