abonneren

BitTorrenttracker Demonoid is terug

De BitTorrentracker Demonoid ging november vorig jaar offline nadat de Canadian Recording Industry Association dreigde met een rechtszaak. Veel eerder dan verwacht is de site onder nieuw management weer terug.Demonoid heeft een lastige geschiedenis achter de rug. Er zijn meerdere pogingen ondernomen om de site offline te halen en dientengevolge zijn de servers meerdere keren verhuisd, onder andere naar Maleisië en de Oekraïne.
Afgelopen januari bood collega The Pirate Bay aan Demonoid een paar servers in Zweden aan, maar hier werd door de mensen achter Demonoid niet op gereageerd. De twee servers staan nog steeds klaar voor Demonoid. De nieuwe site wordt weer gehost in de VS.

Het is niet zeker of Demonoid weer zo populair wordt als dat het in zijn hoogtijdagen was. In juli vorige jaar was Demonoid na The Pirate Bay de BitTorrenttracker die de meeste aanmaningen kreeg van de muziekindustrie. Indien Demonoid weer zo populair wordt dan is de kans groot dat er opnieuw een leger advocaten op af wordt gestuurd.

De vorige admin "Deimos" is om privé -redenen gestopt met de site. Hij heeft de site overgedragen aan "Umlauf". Alleen de gebruikers die al een account hadden voor de shutdown kunnen op dit moment inloggen. Het is voor nieuwe gebruikers nog niet mogelijk om een invite aan te vragen.


Website
: http://www.demonoid.com/
Bron: TorrentFreak

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: