abonneren

Bill Gates stopt met Facebook vanwege te veel vrienden

Bill Gates beweert dat hij Facebook uitgeprobeerd heeft. De sociale netwerksite wint dagelijks aan populariteit. Voor Gates was het echter snel over en uit: meer dan 10.000 mensen stuurden een vriendschapsverzoek in, waarna Gates zijn account afsloot.Voor Gates was het onmogelijk te bepalen welke mensen hij wel of niet kende. Daarom heeft hij zijn account weer af laten sluiten.
Deze ervaring paste mooi bij zijn boodschap, die hij in India verkondigde bij de uitreiking van de Indira Gandhi Prize for Peace, Disarmament and Development: "informatietechnologie heeft heel veel voordelen, maar we moeten ervoor waken dat ze niet teveel tijd innemen."

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord